söndag 2 juni 2013

Tårtbotten-recept

Hittade ett bra tårtbotten-recept som Carina Blomqvist hade på sin blogg.
Det var så lätt så det tilltalade mej.. :)







´Lika stora delar ägg, socker och mjöl och en tesked bakpulver. Ägg och socker vispas länge, blanda i mjöl och bakpulver. Grädda i smord form, med löstagbar kant. 175 grader ca 30-40minuter. Jag delade kakan i två delar, fuktade med saft och la fruktpuré och grädde emellan.
Jag dekorerade tårtan med sockermassa och grädde på sidan. Sockermassan var lite hårdare än jag trott så det var lite svårt att skära. Men kul att testa något nytt! Det var en god  tårta!
 På bilden är min son som älskar bakverk.


Länk till ursprungsreceptet:

http://clinasvenskon.blogspot.fi/2011/11/tartbotten-steg-for-steg.html#.UauzDJzgHK1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar